210 6810081
ΕΣΠΑ

Επιστροφές

Δικαιούστε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, χωρίς γνωστοποίηση του λόγου επιστροφής και χωρίς επιβάρυνση πέραν του κόστους επιστροφής των προϊόντων.

 

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο αν ικανοποιούνται οι εξής όροι:

  1. Το προϊόν που επιστρέφετε δεν έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν έχει ζητηθεί τροποποίηση του διαθέσιμου προϊόντος, ή δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. βέρες, ονόματα, κ.α.).
  2. Επικοινωνήσετε μαζί μας και μας ενημερώσετε σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος: Επικοινωνία
  3. Συμπληρώσετε και μας στείλετε το παρόν έντυπο υπαναχώρησης: Εντυπο-Υπαναχωρησης-Τσαλδαρης
  4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής και δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά.
  5. Επιστραφεί το προϊόν με όλα τα περιεχόμενα / συνοδευτικά που βρίσκονταν στον φάκελο αποστολής.
  6. Δεν έχουν αφαιρεθεί / παραποιηθεί : το ειδικό καρτελάκι ασφαλείας της εταιρίας μας (αν υπάρχει), το προϊόν με όλα τα επιμέρους κομμάτια του, η συσκευασία, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας, η απόδειξη αγοράς / τιμολόγιο ή οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβανόταν στην αρχική αποστολή του προϊόντος.
  7. Σχετικά με ηλεκτρονικά προϊόντα, connected watches, smartwatches, κλπ, να μην έχουν ενεργοποιηθεί ως προϊόντα. Μετά την ενεργοποίησή τους δεν είναι δυνατή η επιστροφή.

 

Μετά την παρέλευση των 14 ημερών, για οποιαδήποτε απαίτησή σας, υπεύθυνες καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες ή κατασκευαστές.

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την καλή κατάσταση των ανωτέρω τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, όσο και κατά την επιστροφή της.

 

Αφού επιστραφεί το προϊόν και επιβεβαιώσουμε την ικανοποίηση των άνω όρων θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός των επόμενων 14 ημερών.

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα επιστρέφουν με δική σας ευθύνη και ότι η εταιρία μας δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας / καταστροφής / βλάβης του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.