210 6810081
€ 145,00 € 116,00
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΪΜΑΝΤΑ 12 
<BR>
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΪΜΑΝΤΑ 12
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μετά από 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των κοσμημάτων και των ωρολογίων διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης η Λία και ο Γιάννης Τσαλδάρης εγκαινιάζουν ένα νέο κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι με μοντέρνα κοσμήματα που θα λατρέψετε. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, μοναδικές δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, ατσάλι, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

TISSOT PRX
T137.410.11.041.00
€ 365,00 € 346,00

Βασικές πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε για την αγορά ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού, του σχεδίου, του υλικού του και κυρίως των χαρακτηριστικών του διαμαντιού.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις βέρες του γάμου ή του αρραβώνα σας, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα περισσότερα ρολόγια χειρός είναι κατά κανόνα Water Resistant που σημαίνει ότι έχουν μια σχετική αντίσταση σε τυχαία επαφή με νερό ή βροχή. Τα πραγματικά αδιάβροχα ρολόγια όμως που μπορούν να βυθιστούν στο νερό πρέπει να έχουν ειδική σήμανση.