210 6810081
ΕΣΠΑ

Ιστορία

Τσαλδάρης | Κόσμημα – Ρολόι στο Χαλάνδρι

Το 1958 ο Χρήστος Τσαλδάρης ανοίγει το πρώτο κοσμηματοπωλείο – ωρολογοποιείο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Η φήμη του ως άριστου ωρολογοποιού πολύ σύντομα ξεπερνάει τα σύνορα του Χαλανδρίου και κερδίζει την εμπιστοσύνη τόσο των κατοίκων του, όσο και των βορείων προαστίων.

Μετά από 2 δεκαετίες μεταφέρεται από το αρχικό κατάστημα της συμβολής των οδών Πεντέλης & Αγίου Γεωργίου, στο σημερινό γνωστό κατάστημα στην οδό  Αγίας Παρασκευής 30

Το 1996 η  Λία Τσαλδάρη (Γεωλόγος)  και ο  Γιάννης Τσαλδάρης (Μαθηματικός)  αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση διατηρώντας τις ίδιες αξίες που την καθιέρωσαν, εμπλουτίζοντάς την με το προσωπικό τους ύφος.

Το 2012 «ανεβαίνει» το ηλεκτρονικό κατάστημα  tsaldaris.gr  ικανοποιώντας του φίλους του κοσμηματοπωλείου και δημιουργώντας νέους φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Το 2018 εγκαινιάζεται το  νέο κοσμηματοπωλείο  της οικογένειας Τσαλδάρη στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου, στην οδό  Χαϊμαντά 12, προσθέτοντας νέες, μοναδικές δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, ατσάλι, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Η αγάπη της Λίας και του Γιάννη για το  κόσμημα  και το  ρολόι  συνθέτει εντυπωσιακές συλλογές από κοσμήματα, ρολόγια, αξεσουάρ και είδη δώρων, προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που αντανακλώνται τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα  Τσαλδάρης.
Περιμένουμε και εσάς να τις ανακαλύψετε!

Περιηγηθείτε στο  e-shop  μας και διαβάστε χρήσιμα άρθρα και νέα στο  blog.
Για περισσότερα προϊόντα, πληροφορίες, service & ανταλλακτικά θα χαρούμε να  επικοινωνήσετε  με τους συνεργάτες μας ή να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στο Χαλάνδρι.