210 6810081

Συμβουλές και ιδέες για να επιλέξετε δώρο κουμπάρου και νονού

Ο κουμπάρος και ο νονός είναι πρόσωπα εξαιρετικά σημαντικά στη ζωή των ανθρώπων και οι δεσμοί αυτοί δημιουργούνται με αφετηρία την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό. Την ημέρα του μυστηρίου, του γάμου ή της βάπτισης, οι δεσμοί επισφραγίζονται με ένα δώρο κουμπάρου προσωπικού χαρακτήρα από το ζευγάρι προς τον κουμπάρο ή τον ανάδοχο του παιδιού. Ένα ρολόι, κάποιο ανδρικό αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ένας στυλογράφος, αποτελούν άριστες επιλογές, που θα παρουσιάσουμε και στη συνέχεια.

 

Για τις γυναίκες που γίνονται κουμπάρες σε ένα γάμο ή νονές στη βάπτιση, διαβάστε εδώ το σχετικό μας αφιέρωμα

 

Ανδρικά ρολόγια Τσαλδάρης
Ένα ανδρικό ρολόι είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή για δώρο κουμπάρου.

 

 Μανικετόκουμπα Τσαλδάρης
Για τον ανάδοχο ή τον κουμπάρο στον γάμο, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι διαχρονικά ένα κομψό και πολύ καλό δώρο που μένει για πάντα.

 


Για τον κουμπάρο και τον νονό, ένα στυλό αποτελεί επίσης μια ιδιαίτερη επιλογή.

 

Πώς θα βρείτε απάντηση στην ερώτηση « Τι δώρο να κάνω στον κουμπάρο; »

 

Για να καταλάβετε πού να οδηγηθείτε, ως προς την επιλογή για το δώρο κουμπάρου του γάμου σας ή του νονού του παιδιού σας:

  • Χρειάζεται να έχετε διακρίνει σε εκείνον, τον τύπο του άνδρα που τον αντιπροσωπεύει. Είναι, για παράδειγμα, κλασικός στις επιλογές του ή ακολουθεί σε ένα βαθμό τις τάσεις της μόδας;
  • Η ηλικία του είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια που θα σας καθοδηγήσει στην πορεία της αναζήτησή σας. Δεν θα επιλέγατε το ίδιο στυλ ρολογιού για έναν μεσήλικα κύριο και για έναν νεαρό άνδρα.
  • Η προσωπική σας σχέση, οι μεταξύ σας συναναστροφές και ο βαθμός εξοικείωσης που έχετε αναπτύξει μεταξύ σας, παίζουν καθοριστικό ρόλο, επίσης.
  • Οι επαγγελματικές ασχολίες του κουμπάρου αποτελούν τις περισσότερες φορές έμπνευση για το δώρο που του ταιριάζει, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν.
  • Τα ενδιαφέροντά του είναι ακόμα μια πηγή έμπνευσης και παράλληλα αποτελούν παραμέτρους που θα καθορίσουν κάποιες από τις επιλογές τις οποίες θα εξετάσετε περαιτέρω ή κάποιες άλλες που θα αποφύγετε από την αρχή.

 

Το δώρο κουμπάρου και το δώρο για τον νονό είναι προσωπικό δώρο.

 

Τα δώρα κουμπάρων είναι προσωπικά δώρα. Προορίζονται αποκλειστικά για εκείνους και επιλέγονται αποκλειστικά από εσάς και με την δική σας φροντίδα. Έχουν δυνατό συμβολισμό και πρόκειται για μοναδικά αντικείμενα, που επισφραγίζουν για πάντα τον ισχυρό δεσμό που δημιουργείται μεταξύ τους. Γι’ αυτό, αν και τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια τάση να προσφέρονται και άλλου είδους δώρα κουμπάρων, όπως ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής ή κάποιο δώρο για το σπίτι και την οικογένειά του, τελικά αυτή η τάση δεν κατάφερε να επικρατήσει.

 

Ιδέες για δώρο κουμπάρου

 

Ανδρικό Ρολόι

 

Το ρολόι είναι για κάθε άνδρα ένα αξεσουάρ απαραίτητο στην καθημερινότητά του, ενώ συχνά αποτελεί και το μοναδικό κόσμημα σε μια επίσημη εμφάνισή του. Γι’ αυτό ένα ανδρικό ρολόι είναι άριστη επιλογή ως δώρο για τον κουμπάρο σας ή το νονό του παιδιού σας.

 

Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε αν θα κατευθυνθείτε προς ένα αντρικό ρολόι για καθημερινή χρήση, το οποίο θα το φορά διαρκώς, θα πηγαίνει στη δουλειά του με αυτό, θα βγαίνει για καφέ με φίλους, θα επισκέπτεται το γυμναστήριο, ή να αποφασίσετε αν θα προτιμήσετε ένα ρολόι, που φοριέται περισσότερο σε ειδικές περιστάσεις, ως κόσμημα και κομψό συμπλήρωμα μιας επίσημης εμφάνισης.

 

Ρολόγια LONGINES Τσαλδάρης

Ρολόγια LONGINES

 

Ρολόγια TISSOT Τσαλδάρης

Ρολόγια TISSOT

 

Στην κατηγορία Ρολόι στο e-shop του καταστήματος Τσαλδάρης, μπορείτε να δείτε την μεγάλη γκάμα ρολογιών που διαθέτουμε. Με την χρήση των φίλτρων στην αριστερή στήλη της σελίδας, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

 

Πένες και στυλό

 

Για άνδρες, που οι δραστηριότητές τους και η φύση του επαγγέλματός τους απαιτεί να διαθέτουν ένα κομψό στυλό ή μια εκλεπτυσμένη πένα, υπάρχουν οι ανάλογες επιλογές και μπορείτε να εστιάσετε σε αυτές για το δώρο στον κουμπάρο σας, εφόσον ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

 

Στυλογράφοι MONTEGRAPPA

Στυλογράφοι MONTEGRAPPA

 

Στυλογράφοι HUGO BOSS

Στυλογράφοι HUGO BOSS

 

Μανικετόκουμπα

 

Τα μανικετόκουμπα είναι κλασικά ανδρικά αξεσουάρ, τα οποία βέβαια εξελίσσονται και συμβαδίζουν με τη μόδα και τις τάσεις κάθε εποχής. Προσθέτουν μια κομψή λεπτομέρεια στην εμφάνιση ενός άνδρα και είναι ένα δώρο που ταιριάζει περισσότερο σε ανθρώπους, που φορούν συχνά κοστούμι για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις κοινωνικές τους συναναστροφές. Καθώς ο δωρητής δεν περιμένει τα μανικετόκουμπα να φοριούνται καθημερινά ή έστω πολύ συχνά, όπως συμβαίνει συνήθως με ένα άλλο ανδρικό κόσμημα (δαχτυλίδι, βραχιόλι), τα μανικετόκουμπα αποτελούν εν τέλει ένα δώρο που αφήνει μεγάλο βαθμό ελευθερίας στον αποδέκτη του για την συχνότητα που θα το φορά.

 

Μανικετόκουμπα

Μανικετόκουμπα

 

Στην κατηγορία Αξεσουάρ στο e-shop του καταστήματος Τσαλδάρης, μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια σε στυλογράφους, μανικετόκουμπα, καθώς και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα για τον άνδρα και μέσα από αυτά να επιλέξετε ένα όμορφο δώρο κουμπάρου.

 

Ολοκληρώνοντας αυτή την ανάρτηση, με κύριο αντικείμενο τα δώρα για τον κουμπάρο και τον νονό, θέλουμε να τονίσουμε πως έχει μεγάλη σημασία το ανθρώπινο δέσιμο που προκύπτει μέσα από μια τέτοια σχέση. Και ένα διαχρονικό δώρο θα μας το θυμίζει για πάντα. Εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξηγήσουμε κάθε απορία σας, να σας συμβουλεύσουμε όπου χρειάζεται και να σας καθοδηγήσουμε για να καταλήξετε στο τέλειο δώρο κουμπάρου!