210 6810081
ΕΣΠΑ

Μονόπετρο

Δείτε όλα τα νέα Μονόπετρα από το tsaldaris.gr εδώ

 

 

Μονόπετρα και δαχτυλίδια για πρόταση γάμου

 

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με μονόπετρα ή άλλα δαχτυλίδια που μπορεί να αφορούν πρόταση γάμου, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Στο blog μας

 

Μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι Brilliant.
Το άρθρο μας «Το μονόπετρο και τα μυστικά του» θα σας καθοδηγήσει με χρήσιμες πληροφορίες για τον κύριο πρωταγωνιστή της πρότασης γάμου.
Για όσους όμως αναζητούν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο διαβάστε αυτό το άρθρο με τις "εναλλακτικές προτάσεις" μας.

 

Στο e-shop μας

 

Δείτε τη συλλογή του e-shop μας σε μονόπετρα με Brilliant, μονόπετρα με πλαϊνά διαμάντια, μονόπετρα με χρωματιστές πέτρες, μονόπετρα για εναλλακτική πρόταση, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σχέδια και πιστοποιημένα διαμάντια από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά ινστιτούτα και εργαστήρια διαμαντιών.

 

Στο κοσμηματοπωλείο μας

 

Διαθέσιμα στο κοσμηματοπωλείο μας θα βρείτε περισσότερα μονόπετρα και δαχτυλίδια πρότασης γάμου, καθώς και τις πιο νέες παραλαβές που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο e-shop μας.

 

Επίσης θα δοκιμάσετε πολλά δείγματα από μονόπετρα δαχτυλίδια που μπορούμε να κατασκευάσουμε εντός λίγων ημερών με τις πέτρες της προτίμησής σας.

 

Αν δεν βρείτε άμεσα το δαχτυλίδι ή την πέτρα που αναζητάτε θα χαρούμε μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ένα νέο ραντεβού.

 

 

 

Αναζητώντας μοντέρνα, κομψά και ιδιαίτερα δαχτυλίδια με διαμάντια ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει στην ιταλική εταιρεία Davite & Delucchi.

 

 

 

Στο δυναμικό του κοσμηματοπωλείου και του e-shop μας υπάρχουν τα μονόπετρα της αναγνωρισμένης εταιρείας DIAMOND JOOLS.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα διαμάντια της εταιρείας που μπορούμε να έχουμε για εσάς άμεσα κατόπιν ζήτησης.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!