210 6810081
ΕΣΠΑ

Εγγυήσεις

Εγγύησεις | Ρολόι

 

Σας ενημερώνουμε ότι το tsaldaris.gr σε όσα ρολόγια έχει δοθεί η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές αυτών μετά την χρήση τους και δεν υποχρεούται σε ολική ή μερική αντικατάσταση τους.
Οι εγγυήσεις των επίσημων αντιπροσωπειών των ρολογιών καλύπτουν μόνο τα μηχανικά μέρη των ρολογιών και – συνήθως – για χρονικό διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην εγγύηση. Τυχόν φθορές σε κρύσταλλα, κορώνες, buttons, κουμπώματα, μπρασελέ, λουράκια, ή οποιαδήποτε εξωτερική φθορά, δεν καλύπτονται από εγγύηση. Για κάθε ενδεχόμενο διαβάζετε πάντοτε  ΠΡΙΝ  τη χρήση του ρολογιού τις οδηγίες χρήσης του και τους όρους της εγγύησης.

 

Σε κάθε περίπτωση είτε πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, είτε για υπαιτιότητα του πελάτη, αρμόδια να αποφανθεί είναι η επίσημη αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημά μας. Για την εξυπηρέτησή σας, η εταιρία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή των προϊόντων από / προς την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Βεβαιωθείτε ότι η εγγύηση αναγράφει σωστά την ημ/νία αγοράς, τον κωδικό του ρολογιού, τη σφραγίδα της εταιρίας μας και ότι δεν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης. Δεν παρέχουμε καμία εξασφάλιση όσον αφορά στη χρέωση και τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος.

 

Κατ’ εξαίρεση η αντικατάσταση μπαταρίας – και επακόλουθα το τεστ στεγανότητας αν είναι αδιάβροχο το ρολόι – παρέχεται από την εταιρία μας δωρεάν για 6 μήνες.


ΠΡΟΣΟΧΗ

  • ΠΟΤΕ μην φέρνετε κανένα ρολόι σε επαφή με ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
  • Η ΚΟΡΩΝΑ του ρολογιού σας πρέπει να είναι πάντα σωστά βιδωμένη ή κουμπωμένη (ανάλογα με τον τύπο του ρολογιού). ΤΑ BUTTONS (κουμπιά) του χρονογράφου (ή παρόμοιου μηχανισμού) δεν πρέπει να πιέζονται εντός του νερού. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να εισχωρήσει υγρασία στο μηχανισμό και ως εκ τούτου παύει να ισχύει η εγγύηση.
  • Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ δεν πρέπει να γίνεται όταν το ρολόι βρίσκεται μεταξύ 9.00 μ.μ. και 6.00 π.μ. ή όταν δε λειτουργεί ο μηχανισμός. Μπορεί να προκληθεί σημαντική βλάβη η οποία επίσης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
  • Τα ρολόγια με ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ μετάλλου διαφορετικού χρώματος από το ατσάλι ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλοίωση στην επιφάνειά τους μετά από χρήση καλλυντικών πάνω τους.

 

 

Εγγυήσεις | Κόσμημα

 

Το tsaldaris.gr σε όσα κοσμήματα παρέχει γραπτή πιστοποίηση Τσαλδάρης, σας εγγυάται την καθαρότητα του μετάλλου, την ποιότητα των πολύτιμων πετρών και την καλή κατασκευή των προϊόντων.
Σε όσα κοσμήματα παρέχεται εγγύηση του κατασκευαστή (ή εισαγωγέα) είτε για την καθαρότητα του μετάλλου, είτε για την ποιότητα των πολύτιμων πετρών, είτε άλλη εγγύηση, ευθύνη για το προϊόν έχει ο εκάστοτε κατασκευαστής (ή εισαγωγέας).

 

Οι εγγυήσεις των κοσμημάτων δεν σχετίζονται με χρονικό όριο, παρά μόνο με την ποιότητα του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Τυχόν γρατζουνιές, αποκολλήσεις πετρών, τομές, κοψίματα, απώλεια λάμψης / χρώματος, ή οποιαδήποτε άλλη φθορά λόγω χτυπημάτων, κακής / απρόσεκτης χρήσης, ή παρατεταμένης χρήσης, δεν καλύπτονται από την εγγύηση και δεν νοείται επιστροφή, αντικατάσταση ή δωρεάν αποκατάσταση της ζημιάς του προϊόντος.

 

Εξαίρεση αποτελούν κατασκευαστικά σφάλματα ή ατέλειες του προϊόντος, που σε κάθε περίπτωση οφείλετε να τα παρατηρήσετε και να μας τα γνωστοποιήσετε εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Η εταιρία μας οφείλει ως εκ τούτου σε εύλογο χρονικό διάστημα να σας επισκευάσει το προϊόν, ή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του να σας το αντικαταστήσει με νέο. Πέραν αυτού του διαστήματος συναινείτε στην αποδοχή της καλής κατασκευής του προϊόντος και δεν έχετε καμία απαίτηση από την εταιρία μας για μελλοντική φθορά του.