210 6810081
ΕΣΠΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2
<BR>
Χαϊμαντά 12 - Πεζόδρομος Χαλανδρίου

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2
Χαϊμαντά 12 - Πεζόδρομος Χαλανδρίου

Μετά από 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των κοσμημάτων και των ωρολογίων διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης η Λία και ο Γιάννης Τσαλδάρης εγκαινίασαν ένα νέο κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι με μοντέρνα κοσμήματα που θα λατρέψετε. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας μοναδικές δημιουργίες από χρυσό και ασήμι σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

JCOU Muse
ΚΩΔ JU19065-3
€ 143,00
LONGINES Conquest Automatic
ΚΩΔ L3.430.4.02.9
€ 2.250,00
€ 4.350,00

Βασικές πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε για την αγορά ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού, του σχεδίου, του υλικού του και κυρίως των χαρακτηριστικών του διαμαντιού.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις βέρες του γάμου ή του αρραβώνα σας, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα περισσότερα ρολόγια χειρός είναι κατά κανόνα Water Resistant που σημαίνει ότι έχουν μια σχετική αντίσταση σε τυχαία επαφή με νερό ή βροχή. Τα πραγματικά αδιάβροχα ρολόγια όμως που μπορούν να βυθιστούν στο νερό πρέπει να έχουν ειδική σήμανση.