Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με ορυκτό πράσινο σμαράγδι σε κοπή oval με δύο διαμάντια σε κοπή pear.
Ένα πολύ κομψό γυναικείο κόσμημα με πολύτιμες πέτρες που εντυπωσιάζει με τον συνδυασμό των δύο κοπών.
Μοιράσου το:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΤΡΕΣ:
Emerald
Brilliant Diamond
ΣΧΗΜΑ:
Oval
Pear
ΚΑΡΑΤΙΑ:
0,38
0,33
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ:
VVS
ΧΡΩΜΑ:
Green
F/G
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
IGL
IGL
BARCODE:
075717BR355ΔΑΚ18ΠWVAR
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Λευκό
ΠΕΤΡΕΣ:
Σμαράγδι, Brilliant Diamond
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Παραγωγού - IGL
ΧΡΗΣΙΜΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός μονόπετρου σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας "Το μονόπετρο & τα μυστικά του"
Τα διαμάντια μας στα μονόπετρα είναι πιστοποιημένα από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια ή από το tsaldaris.gr για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές των πετρών ή του μετάλλου από φυσιολογική χρήση. Ελέγχετε πάντοτε την ευστάθεια της κεντρικής πέτρας πριν φορέσετε πάλι το δαχτυλίδι σας ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €50
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50