210 6810081
ΚΩΔ. 31391

Δαχτυλίδι Κ18 ροζ χρυσό με ρουμπίνι & διαμάντια

€ 630,00 € 504,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Ένα πολύ διακριτικό και πρωτότυπο μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18 με κεντρικό ρουμπίνι καρέ (princess) 0.12 ct και μικρά διαμάντια στη γάμπα του δαχτυλιδιού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant
Ρουμπίνι
ΣΧΗΜΑ:
Round
Princess
ΚΑΡΑΤΙΑ:
0,07
0,08
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ:
VS1
ΧΡΩΜΑ:
G
Red
BARCODE:
036640DA03342ΔΑΚ18ΠRKOU
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Ροζ
ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant, Ρουμπίνι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις κέντρου : 3 mm x 3 mm
Ύψος βάσης : 4 mm
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Παραγωγού
ΧΡΗΣΙΜΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός μονόπετρου σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας "Το μονόπετρο & τα μυστικά του"
Επιλέγοντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι που διαθέτει πέτρες περιμετρικά καρφωμένες πρέπει να γνωρίζετε ότι με καθημερινή χρήση δεν είναι απίθανο να χαθούν κάποιες από αυτές. Αν αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα η αποκατάστασή τους την πρώτη φορά παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία μας.
Τα διαμάντια μας στα μονόπετρα είναι πιστοποιημένα από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια ή από το tsaldaris.gr για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές των πετρών ή του μετάλλου από φυσιολογική χρήση. Ελέγχετε πάντοτε την ευστάθεια της κεντρικής πέτρας πριν φορέσετε πάλι το δαχτυλίδι σας.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ