210 6810081
ΕΣΠΑ
ΚΩΔ. 57436

Δαχτυλίδι ροζέτα Κ18 λευκόχρυσο με ορθογώνιο διαμάντι

€ 1.350,00 € 1.120,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Ένα ιδιαίτερο πολύτιμο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με μονόπετρο ορθογώνιο διαμάντι emerald cut στο κέντρο και μικρά brilliants περιμετρικά σε στυλ ροζέτας.
Το διαμάντι έχει καθαρότητα VS1, χρώμα F, διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και πιστοποιητικό από ανεξάρτητο ελληνικό γεμολογικό εργαστήριο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Diamond
Brilliant
ΣΧΗΜΑ:
Emerald
Round
ΚΑΡΑΤΙΑ:
0,19
0,04
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ:
VS1
VS
ΧΡΩΜΑ:
G
F/G
ΚΟΠΗ:
 
Very Good
ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ:
Very Good
ΦΘΟΡΙΣΜΟΣ:
None
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
Gemologist
Gemologist
BARCODE:
069172DA1175ΔΑΚ18ΠWXRI
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Λευκό
ΠΕΤΡΕΣ:
Διαμάντι, Brilliant
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
0.5 cm x 0.6 mm
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Γεμολόγος
ΧΡΗΣΙΜΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός μονόπετρου σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας "Το μονόπετρο & τα μυστικά του"
Τα διαμάντια μας στα μονόπετρα είναι πιστοποιημένα από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια ή από το tsaldaris.gr για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές των πετρών ή του μετάλλου από φυσιολογική χρήση. Ελέγχετε πάντοτε την ευστάθεια της κεντρικής πέτρας πριν φορέσετε πάλι το δαχτυλίδι σας ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €50
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ