210 6810081
ΚΩΔ. 48128

Δαχτυλίδι ροζέτα Κ18 λευκόχρυσο με διαμάντια μπαγέτες

€ 1.750,00 € 1.435,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Ένα μοναδικό πολύτιμο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με ορθογώνιο κέντρο από διαμάντια σε brilliant και baguette cut πλαισιωμένο από μικρά διαμάντια σε στυλ ροζέτας που δημιουργούν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant
Διαμάντι
ΣΧΗΜΑ:
Round
Baguette
ΚΑΡΑΤΙΑ:
0,21
0,21
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ:
VS/SI
VS/SI
ΧΡΩΜΑ:
E/F
E/F
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
Gemologist
Gemologist
BARCODE:
062101EM105ΔΑΚ18ΠWNTA
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Λευκό
ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant, Διαμάντι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
9.5 mm x 8.5 mm
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Παραγωγού
ΧΡΗΣΙΜΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός μονόπετρου σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας "Το μονόπετρο & τα μυστικά του"
Τα διαμάντια μας στα μονόπετρα είναι πιστοποιημένα από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια ή από το tsaldaris.gr για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές των πετρών ή του μετάλλου από φυσιολογική χρήση. Ελέγχετε πάντοτε την ευστάθεια της κεντρικής πέτρας πριν φορέσετε πάλι το δαχτυλίδι σας.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ