210 6810081
ΕΣΠΑ
ΚΩΔ. 41107

Δαχτυλίδι Κ18 λευκόχρυσο invisible ροζέτα με πολλά διαμάντια

€ 996,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 σε στυλ ροζέτας με invisible δέσιμο από πολλά μικρά διαμάντια που συνθέτουν ένα πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία ιδιαίτερη ένωση με το υπόλοιπο δαχτυλίδι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant
ΣΧΗΜΑ:
Round
ΚΑΡΑΤΙΑ:
0,26
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ:
VS
ΧΡΩΜΑ:
F
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
Gemologist
BARCODE:
045748EM09ΔΑΚ18ΠWNTA
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Λευκό
ΠΕΤΡΕΣ:
Brilliant
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διάμετρος κέντρου 8 mm
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Παραγωγού
ΧΡΗΣΙΜΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός μονόπετρου σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας "Το μονόπετρο & τα μυστικά του"
Τα διαμάντια μας στα μονόπετρα είναι πιστοποιημένα από διαπιστευμένα διεθνή και ελληνικά γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια ή από το tsaldaris.gr για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές των πετρών ή του μετάλλου από φυσιολογική χρήση. Ελέγχετε πάντοτε την ευστάθεια της κεντρικής πέτρας πριν φορέσετε πάλι το δαχτυλίδι σας ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €50
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ