210 6810081
ΚΩΔ. 37929

Βραχιόλι ταυτότητα Κ9 λευκόχρυσο με μάτι & λουλούδι

€ 145,00 € 125,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Κατόπιν παραγγελίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 10-20 ημέρες

Μία παιδική ταυτότητα για κοριτσάκι από χρυσό Κ9 με κρεμαστό ένα λουλούδι από ροζ σμάλτο και ενσωματωμένο ματάκι. * Χαράσσουμε δωρεάν το όνομα που επιθυμείτε (Ελληνικά) * Επικοινωνήστε μαζί μας αν το όνομα είναι μεγαλύτερο από 7 χαρακτήρες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Mother of Pearl
ΚΑΡΑΤΙΑ:
NaN
BARCODE:
051262TP012ΤΑΚ9ΣWVAR
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ9
ΧΡΩΜΑ:
Λευκό
ΠΕΤΡΕΣ:
Mother of Pearl
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος ταυτότητας : 23 mm
Μήκος : 17 cm (με ενδιάμεσο κρίκο στα 15 cm)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Τσαλδάρης
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κατόπιν ειδικής παραγγελίας σας δίνουμε τη δυνατότητα χάραξης με laser. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Service της εταιρίας μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.
Το tsaldaris.gr παρέχει γραπτή πιστοποίηση της εταιρείας ή του παραγωγού για την καθαρότητα του πολύτιμου μετάλλου και την ποιότητα των πολύτιμων πετρών του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές από φυσιολογική χρήση.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €25
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ