210 6810081
ΚΩΔ. 18255

Μενταγιόν σταυρός Κ18 ροζ χρυσό με πολύτιμες πέτρες

€ 1.560,00 € 1.279,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Ένα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό μενταγιόν σε σχήμα σταυρού από ροζ χρυσό Κ18 με πολύτιμες πέτρες και ενσωματωμένο κρίκο για να συνδυάζεται με αλυσίδα λαιμού ή υφασμάτινο κορδόνι. Διαθέτει 4 πράσινους αμέθυστους, 2 μωβ αμέθυστους, 2 πράσινα περίδοτα και σειρέ από ροζ ζαφείρια, όλα με εξαιρετικά λεπτό κάρφωμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Ορυκτές διάφορες
ΣΧΗΜΑ:
Pear
ΚΑΡΑΤΙΑ:
10,13
ΧΡΩΜΑ:
Colored
BARCODE:
018255C4084001ΣΤΚ18ΗRGKO
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Χρυσός Κ18
ΧΡΩΜΑ:
Ροζ
ΠΕΤΡΕΣ:
Ορυκτές διάφορες
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
4 πράσινοι αμέθυστοι - 2 αμέθυστοι - 2 περίδοτα - μικρά ροζ ζαφείρια
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Π x Υ : 34 mm x 34 mm
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Παραγωγού
ΧΡΗΣΙΜΑ
Αν το μενταγιόν ή ο σταυρός που επιλέγετε δεν συνοδεύεται από αλυσίδα μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας από την κατηγορία "Αλυσίδες" ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη δική μας πρόταση.
Το tsaldaris.gr παρέχει γραπτή πιστοποίηση της εταιρείας ή του παραγωγού για την καθαρότητα του πολύτιμου μετάλλου και την ποιότητα των πολύτιμων πετρών του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές από φυσιολογική χρήση.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τροποποίηση στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, το νούμερο, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου