210 6810081
ΚΩΔ. 46156

Δαχτυλίδι ολόβερο ασημένιο 925 κίτρινο επίχρυσο με ζιργκόν

€ 24,00

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεσα διαθέσιμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποστολή σε 1 ημέρα

Λεπτό ολόβερο δαχτυλίδι από ασήμι 925 κίτρινο επιχρυσωμένο με ζιργκόν.
Ένα μοντέρνο δαχτυλίδι για όλα τα δάχτυλα, που συνδυάζεται εύκολα με βέρα ή άλλο όμοιό του.
Το νούμερο του δαχτυλιδιού δεν μπορεί να τροποποιηθεί, παρακαλούμε συμπληρώστε το επιθυμητό νούμερο στην παραγγελία σας («Ταμείο» > «Σχόλια Παραγγελίας») και θα σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΤΡΕΣ:
Ζιργκόν
BARCODE:
053707107101621.1ΔΑ925ΣYTAJ58
ΜΕΤΑΛΛΟ:
Ασήμι 925
ΧΡΩΜΑ:
Κίτρινο
ΠΕΤΡΕΣ:
Ζιργκόν
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Τσαλδάρης
INFO

Τα ασημένια ολόβερα δαχτυλίδια δεν έχουν την ίδια ποιότητα και διάρκεια ζωής με τα χρυσά. Το χρώμα του μετάλλου και το κάρφωμα των πετρών θα παρουσιάσουν αναμενόμενες φθορές με την καθημερινή τους χρήση.


ΧΡΗΣΙΜΑ
Τα σειρέ/ολόβερα δαχτυλίδια λόγω της περιμετρικής θέσης των πετρών είναι ευάλωτα σε φθορές και δεν είναι σπάνιο να χαθούν κάποιες πέτρες με καθημερινή χρήση. Για την προστασία τους συστήνεται να φοριούνται μαζί με άλλα δαχτυλίδια που εξέχουν περισσότερο γύρω από το δάχτυλο (πιο παχιά). Επειδή τα περισσότερα ολόβερα δαχτυλίδια δεν επιδέχονται αλλαγή στο νούμερό τους καλό θα είναι πριν την παραγγελία σας να γνωρίζετε τον μέσο όρο του δαχτύλου που θα φορεθεί.
Το tsaldaris.gr παρέχει γραπτή πιστοποίηση της εταιρείας ή του παραγωγού για την καθαρότητα του πολύτιμου μετάλλου και την ποιότητα των πολύτιμων πετρών του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Δεν αποτελεί εγγύηση για φθορές από φυσιολογική χρήση.
Σε κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης στο μέταλλο, το χρώμα, τις πέτρες, τις διαστάσεις τους κ.α. κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Τα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή προσωποποιημένα προϊόντα προπληρώνονται χωρίς δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των €50


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Συσκευασία δώρου

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ