210 6810081
ΕΣΠΑ

Σταυρός βάπτισης

Βαπτιστικοί σταυροί Τσαλδάρης

 

Οι βαπτιστικοί σταυροί που διαθέτουμε στο  tsaldaris.gr  και ακόμα περισσότερο στο κοσμηματοπωλείο μας που βρίσκεται ολόκληρη η συλλογή μας, θα ικανοποιήσουν πλήρως τους γονείς και θα δώσουν αξία στη βάπτιση των μικρών μας θησαυρών!
Οι μέλλοντες νονοί και νονές έχουν να επιλέξουν μεταξύ πολλών σχεδίων από ελληνικά καταξιωμένα εργαστήρια όπου κύριο αντικείμενό τους είναι οι σταυροί βάπτισης, τόσο σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα σχέδια, σε οικονομικές τιμές.


Οι βαπτιστικοί σταυροί στο e-shop μας δεν συνοδεύονται απαραιτήτως από αλυσίδες λαιμού, καθώς η επιλογή τους δεν αποτελεί μονόδρομο. Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια σχέδια στην κατηγορία  Αλυσίδες  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Στο κοσμηματοπωλείο μας στο Χαλάνδρι διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από δεκάδες διαφορετικά σχέδια. Μαζί θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε με τον βαπτιστικό σταυρό της επιλογής σας.

 

Μην ξεχνάτε ότι ο βαπτιστικός σταυρός είναι το μοναδικό ενθύμιο που θα μείνει και θα συνεχίσει να φοριέται μετά την ημέρα της βάπτισης, το πρώτο κόσμημα που μας συντροφεύει για όλη μας τη ζωή!

 

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια

 

Οι σταυροί βάπτισης για κορίτσια είναι χρυσοί, λευκόχρυσοι, ή από ροζ χρυσό, σε 14 ή 18 καράτια, κυρίως συνοδεύονται από πέτρες, πολύτιμες ή ζιργκόν, και είναι κατά κανόνα πιο λεπτοί και πιο χαριτωμένοι από τους αγορίστικους.
Στο  tsaldaris.gr  μπορείτε να βρείτε παραδοσιακούς σταυρούς σε κλασική γραμμή, μοντέρνους όπως με λουλούδια ή πεταλούδες, ακόμα και πιο minimal σχέδια όπως λεπτοί γυναικείοι σταυροί σειρέ ή με ενσωματωμένο κρίκο.

 

Θυμηθείτε ότι οι βαπτιστικοί σταυροί καλό είναι να διατηρούν το βασικό σχήμα του σταυρού, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα κατά την ώρα της τελετής να μη γίνει δεκτός από τον ιερέα ο πρωτότυπος σταυρός που επιλέξατε.

 

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια

 

Οι βαπτιστικοί σταυροί για τα αγόρια είναι πιο λιτοί, πιο επίπεδοι, και σε πιο «αυστηρή» γραμμή από αυτή των κοριτσιών, προτιμώνται εξίσου σε λευκόχρυσο και σε χρυσό 14 ή 18 καρατίων, και έχουν συνήθως πιο μεγάλο μέγεθος ή βάρος.
Στο e-shop μας θα ανακαλύψετε σταυρούς απλούς, διαχρονικούς, αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια με σκαλίσματα, σύρματα, σε ματ – σαγρέ φινιρίσματα, που μπορούν άνετα να φορεθούν με ένα δερματάκι ακόμα και όταν το μικρό αγόρι γίνει άνδρας.

 

Οι σταυροί βάπτισης για αγόρια μπορεί να είναι πιο οικονομικοί από ότι κάποιοι κοριτσίστικοι σταυροί με διαμάντια, αλλά χρειάζονται λίγο πιο μακριά και πλατιά αλυσίδα.

 

Στο e-shop μας

 

Δείτε τους βαπτιστικούς σταυρούς για κοριτσάκι και για αγοράκι στο e-shop μας.

Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσια     Βαπτιστικός σταυρός για αγόρια

 

Πλησιάζοντας προς το Πάσχα που παραδοσιακά ξεκινάει η περίοδος των βαπτίσεων η συλλογή των σταυρών μας θα ανανεώνεται συχνότερα.

 

Στο κοσμηματοπωλείο μας

 

Ελάτε να βρούμε μαζί τον ιδανικό σταυρό για το παιδί ή το βαφτιστήρι σας μέσα από την πλούσια συλλογή μας, και να τον συνδυάσουμε με τη σωστή αλυσίδα.

Επειδή την άνοιξη και το καλοκαίρι οι βαπτίσεις αυξάνονται, το ίδιο συμβαίνει και με τα σχέδια που παραλαμβάνουμε στο κατάστημά μας και μπορείτε να τα δείτε ζωντανά πριν γίνουν διαθέσιμα στο e-shop μας.

 

ΣΤΑΥΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ


Πολλά αναγνωρισμένα εργαστήρια εξειδικευμένα στην κατασκευή βαπτιστικών σταυρών περιλαμβάνονται στους συνεργάτες μας, λίγα όμως είναι επώνυμα στο ευρύ κοινό. Γι' αυτό το λόγο οι Σταυροί ΤΡΙΑΝΤΟΣ κατέχουν δικαιωματικά εξέχουσα θέση στο κοσμηματοπωλείο μας: 

 

Νονοί και Νονές

 

Η τελετή βάπτισης όμως δεν αφορά μόνο στον βαπτιστικό σταυρό για το αγόρι ή το κορίτσι.
Οι μέλλοντες νονοί και νονές έχουν επίσης την τιμητική τους και τα δικά τους δώρα.

 

Ιδέες για δώρο νονού
Ιδέες για δώρο νονάς

 

Ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο για το παιδάκι, τους γονείς, ή τους νονούς του!

 

Ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο βάπτισης για κορίτσι
Πλακέτα βάπτισης για κορίτσι 
Ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο βάπτισης για αγόρι
Πλακέτα βάπτισης για αγόρι

 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!