210 6810081
ΕΣΠΑ

Πώς θα παραγγείλετε τις βέρες του γάμου

Συνεχίζοντας τα μικρά αφιερώματα στις βέρες γάμου, μοιραζόμαστε μαζί σας συμβουλές, ώστε να ολοκληρώσετε ευχάριστα, επιτυχημένα και χωρίς άγχος, την διαδικασία της επιλογής και της παραγγελίας για τις βέρες του γάμου σας.

Τα πρώτα βήματα για να διαλέξετε τις βέρες σας


Το πρώτο βήμα για το project «βέρες γάμου» είναι η καλή έρευνα αγοράς και ο καθορισμός του οικονομικού budget, εντός των ορίων του οποίου θα πρέπει να κινηθείτε. Για να γίνει συντονισμένα η έρευνα και να είναι ολοκληρωμένη, χρειάζεται να γνωρίζετε πώς θα την κάνετε και τι ακριβώς αναζητάτε.

 

Για τα κριτήρια επιλογής με τα οποία θα οδηγηθείτε στο ζευγάρι βέρες της ζωής σας, έχουμε γράψει αναλυτικά στο άρθρο με τίτλο «Βέρες γάμου και αρραβώνα. Πώς να τις διαλέξετε για μια ζωή» και σας προτείνουμε να το διαβάσετε προσεκτικά, κάνοντας click, πριν ξεκινήσετε την έρευνά σας. Η έρευνα αγοράς για τις βέρες μπορεί να γίνει διαδικτυακά σε πρώτο στάδιο και κατόπιν να συνεχιστεί στο κοσμηματοπωλείο που ξεχωρίσατε ή σε εκείνο για το οποίο πήρατε τις καλύτερες συστάσεις ή στο κοσμηματοπωλείο που εμπιστεύεστε πάντα. Σε κάθε περίπτωση είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε, τόσο στο e-shop μας, όσο και στο κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι.

 

Για να είστε ασφαλείς από πλευράς χρόνου, σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε την έρευνα αγοράς περίπου 3 μήνες πριν τον αρραβώνα ή τον γάμο σας. Έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε τις επιλογές σας και να ανακαλύψετε τις βέρες που θα λατρέψετε. Επειδή οι βέρες ανήκουν στα κοσμήματα που κατασκευάζονται στα μέτρα σας βάσει παραγγελίας, καλό είναι να καταλήξετε στην τελική σας απόφαση και να κάνετε την παραγγελία σας τουλάχιστον 1 μήνα πριν να χρειαστείτε τις βέρες για τον αρραβώνα ή τον γάμο σας.

 

Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην σωστή παραγγελία για τις βέρες

 

Για να παραλάβετε τις βέρες σας όπως ακριβώς τις θέλετε, πρέπει να έχουν συμπληρωθεί σωστά τα μεγέθη στην παραγγελία, για την κατασκευή της γυναικείας και της ανδρικής βέρας. Για να γίνει αυτό, σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε και οι δυο σας το κατάστημά μας, μαζί ή διαδοχικά, ώστε να κάνουμε εμείς με τον ενδεδειγμένο τρόπο τις μετρήσεις. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε μπορείτε να μας στείλετε δαχτυλίδι σας που να ταιριάζει ακριβώς στο δάχτυλο για το οποίο προορίζεται η βέρα. Διαφορετικά, έστω και για ένα νούμερο, θα πρέπει να υπάρξει τροποποίηση του μεγέθους της βέρας, που είτε πρόκειται για στένεμα, είτε για μεγάλωμα, μπορεί να έχει πρόσθετο κόστος και χρόνο ετοιμασίας.

 

Επόμενο βήμα της παραγγελίας είναι οι επιλογές που θα κάνετε σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των βερών, για τα οποία έχουμε γράψει αναλυτικά σε άρθρο με τίτλο «Βέρες γάμου. Από τα χαρακτηριστικά ως τη χάραξη». Αφού διαλέξετε το μέταλλο, το χρώμα, το φινίρισμα, θα χρειαστεί να αποφασίσετε για τη χάραξη, τόσο για το τι θα χαράξετε στις βέρες σας (ονόματα, ημερομηνίες, άλλες λέξεις ή σύμβολα), όσο και για τη γραμματοσειρά ή τη συμβολοσειρά που θα χρησιμοποιηθεί. Κάθε εταιρεία κοσμημάτων μπορεί να χαράξει τις βέρες με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες στις γραμματοσειρές που διαθέτει.

 

Όταν όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ένα όμορφο ζευγάρι βέρες προορίζεται μόνο για εσάς

 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία, δεν έχετε παρά να περιμένετε από 7-10 ως 20-25 μέρες περίπου, ανάλογα με τον οίκο βερών που επιλέξατε, ώστε να ετοιμαστούν οι βέρες σας και να τις παραλάβετε.

 

Κάθε ζευγάρι βερών συνοδεύεται από ένα πολυτελές κουτί κοσμημάτων ειδικά σχεδιασμένο για βέρες, ώστε να τις μεταφέρετε με ασφάλεια και να τις παρουσιάσετε με τον πιο προσεγμένο και εκλεπτυσμένο τρόπο στο Δημαρχείο ή στην Εκκλησία για την ημέρα του γάμου σας.

 

Κάθε εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων διαθέτει εσωτερικά χαραγμένο των κωδικό εργαστηρίου ή την επωνυμία της. Είτε λοιπόν προσφέρει γραπτή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής, τα καράτια του χρυσού, την ποιότητα των διαμαντιών, είτε όχι, είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί τρόπος για την κατάλληλη εξυπηρέτησή σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να σας παρουσιαστεί στο μέλλον.

 

Μικρές, χρήσιμες, συμβουλές


Μία τουλάχιστον ημέρα πριν
τον πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο ή πριν τον θρησκευτικό γάμο στην Εκκλησία, καλό είναι να παραδώσετε το κουτί με τις βέρες σας στον κουμπάρο ή στην κουμπάρα σας, ώστε να το έχει υπό την εποπτεία του/της και να το φέρει την ημέρα του γάμου στο Δημαρχείο ή στην Εκκλησία με ασφάλεια.

Φροντίστε τις βέρες σας, καθορίζοντάς τες με ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού κοσμημάτων μία με δύο φορές τον χρόνο, ή όσο συχνά απαιτείται κατά περίπτωση.

Κάθε 2 με 3 χρόνια δώστε τις βέρες στον κοσμηματοπώλη σας για να τις περιποιηθεί, να τις φρεσκάρει, να τις καθαρίσει και να τις γυαλίσει, κάνοντάς τες να λάμπουν πάλι σαν καινούριες.

Εφόσον αγοράσατε τις βέρες σας για τον αρραβώνα σας και τις φοράτε καθημερινά από τότε, καλό είναι περίπου 1 μήνα πριν την ημερομηνία του γάμου, να αφήσετε τις βέρες σας για φρεσκάρισμα ή ακόμα και για αλλαγή μεγέθους στον κοσμηματοπώλη σας.

Αν χρειαστεί να βγάλετε τη βέρα από το δάχτυλό σας μην την ακουμπήσετε απλά κάπου, γιατί είναι πολύ πιθανό να την ξεχάσετε ή να χαθεί. Φυλάξτε τη πάντα στο κουτί της ή αν αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή, ασφαλίστε τη προσωρινά μέσα στην τσάντα σας, στο πορτοφόλι σας ή ακόμα περάστε τη για λίγο στην αλυσίδα με το μενταγιόν που φοράτε στο λαιμό σας.

Δείτε πολλά σχέδια βερών στο e-shop, κάνοντας click εδώ, αναζητήστε και με τη βοήθεια των φίλτρων που υπάρχουν στην αριστερή στήλη του site, αλλά επισκεφτείτε και το κατάστημα Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι, για να σας παρουσιάσουμε από κοντά ακόμα περισσότερα σχέδια και μαζί να ανακαλύψουμε το τέλειο ζευγάρι βέρες για εσάς!
Γιατί… κάθε ζευγάρι βέρες είναι μοναδικό, όπως κι εσείς!