210 6810081

Τα δώρα κουμπάρων είναι προσωπικά, έχουν δυνατό συμβολισμό και πρόκειται για μοναδικά αντικείμενα που επισφραγίζουν για πάντα τον ισχυρό δεσμό που δημιουργείται με την αφορμή του γάμου ή της βάπτισης.

Το  tsaldaris.gr  είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των επίσημων αντιπροσωπειών των ωρολογίων στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα, οι εγγυήσεις, τα πιστοποιητικά, οι οδηγίες και οι συσκευασίες διατίθενται από τις επίσημες αντιπροσωπείες ωρολογίων.

Προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε βέρες γάμου σχετικά με τις επιλογές που έχετε με βάση τα χαρακτηριστικά τους και το προσωπικό σας γούστο.

Τα μαργαριτάρια, λόγω της φυσικής τους προέλευσης, χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή για να διατηρούνται πάντα λαμπερά και όμορφα. Άρωμα, κολόνια, σπρέι, αλοιφές και άλλα χημικά είναι εχθροί των μαργαριταριών.

Τι καλύπτουν οι εγγυήσεις των ρολογιών των επίσημων αντιπροσωπειών και τα πιστοποιητικά των κοσμημάτων. Όροι, εξαιρέσεις, ελαττωματικά προϊόντα, συμβουλές.

Η εταιρία μας παρέχει πλήρη υποστήριξη τόσο στο service όσο και στα ανταλλακτικά των ρολογιών και των κοσμημάτων σας.

Συνεχίζοντας τα μικρά αφιερώματα στις βέρες γάμου, μοιραζόμαστε μαζί σας συμβουλές, ώστε να ολοκληρώσετε ευχάριστα, επιτυχημένα και χωρίς άγχος, την διαδικασία της επιλογής και της παραγγελίας για τις βέρες του γάμου σας.

Κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αγαπημένο για διαφορετικούς λόγους και σίγουρα μια γυναίκα δεν θέλει να το χάσει. Και δεν θα χάσετε ποτέ τα σκουλαρίκια σας αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και υιοθετήσετε ορισμένες καλές συνήθειες που σχετίζονται με αυτά.

Σε προηγούμενη ανάρτηση ασχοληθήκαμε εκτενώς με τα δώρα για τον κουμπάρο και τον νονό του παιδιού και έφτασε η στιγμή, σε αυτό το άρθρο, να έχουμε ως κύριο αντικείμενο τα δώρα, που είναι ιδανικά για την κουμπάρα ή την νονά του μωρού σας.